Абстракт – Седмично предизвикателство

Всяка седмица, ние правим фотографското предизвикателство, с надеждата, че това ще ви помогне да подобрите някои аспекти на вашата фотография, като се заемете да направите нова снимка по дадена тема. Четвърта седмица вие ни изненадвате с креативността и таланта си.

Именно затова темата тази седмица е – Абстракт!

Разбира се, думата „абстракт“ ще предизвика различни образи в съзнанието на всеки. Няма правилно или грешно, затова може да изберете всякаква концепция.

Ако пък все пак търсите начална точка – Абстрактни снимки често са тези, които представят разпознаваем предмет по необичаен начин. Можете да направите това по какъвто и да е начин – само чрез заснемане на част от обекта, заснемане от необичаен ъгъл, използване на творческо фокусиране – или просто намиране на тема, която е необичайна сама по себе си.

Споделете вашите изображения във Facebook групата на ЩракБокс

Трябва, просто, да качите снимките си в коментарите или ако предпочитате, можете да ги качите на любимия си сайт за споделяне на снимки и да оставите връзка към тях.

Най-добрите снимки ще бъдат публикувани в сайта ни, с името на автора, в категория специална за победителите от седмичните предизвикателства.

Също така, не забравяйте да разгледате някои от изображенията, публикувани в последното ни предизвикателство на тема Черно и Бяло, както и да видите снимката победител.

Успех! Мислете абстрактно … и на ФОКУС!