ТОП 4 най-добрите приложения за обработка на снимки

posted in: ЩракБокс | 0

В днешно време най-лесният, и достъпен, начин за правене на снимки е посредством вашият телефон. Но какво да направим, след като сме заснели снимката? Доста често, най-доброто решение е да я обработим набързо и да я споделим в социалните си мрежи.

Това са нашите предложения за топ 4 най-добри приложения за обработка на снимки със смартфон.

 

Snapseed_Icon

Snapseed

Eдно от най-популярните приложения за редактиране на снимки за iOS и Android. Невероятно лесно за използване и предлага мощна колекция от инструменти.

Това приложение се отличава във всички основни техники за обработка на снимки: експониране, цветови корекции, контраст, изрязване на изображенията и подравняване. Snapseed, също така, предлага усъвършенствани функции за редактиране, като селективни настройки и healing инструмент за премахване на нежелани обекти.

В допълнение, има голям избор от филтри за създаване на изображения, които можете да използвате, за да преобразувате снимките си в черно-бели, да прилагате текстури и да добавяте ефект на размазване.

Ако сте нов за смартфон фотографията, това наистина трябва да бъде едно от първите приложение за редактиране на снимки в телефона ви.

Snapseed-1-980x574

 

VSCO preview

(произнася се „Visco“) е най-известен, със своята невероятна гама от предварително зададени филтри, които ви позволяват бързо да промените вашите снимки.

VSCO филтрите ви позволяват да създавате фини редакции, които имитират вида на филма. След това можете да редактирате изображението, като използвате широк набор от инструменти за настройка за промяна на цвета, експонацията и др.

Камерата във VSCO има голям набор от ръчни настройки, включително скорост на затвора, ISO, баланс на бялото и ръчен фокус.

VSCO-Cam-1.jpg

 

1200x630bb.jpgTouchRetouche

Това приложение е чудесно за премахване на петна от прах или телефонни кабели, но може и да премахва други нежелани елементи лесно и бързо.

TouchRetouch е изключително лесен за използване. Всичко, което трябва да направите, е да използвате пръста си, за да маркирате областта, която искате да премахнете. След това, приложението, анализира околните пиксели, като използва тази информация, за да замени безпроблемно областта.

Не само можете да премахнете технически проблеми от снимките си, като прах или слънчеви петна, но можете също да опростите композицията, като премахнете други разсейващи елементи. Лесно е да се отървете от кошчетата за боклук, дърветата на заден план или от други нежелани компоненти на снимките ви.

photo-retouching-apps-touchretouch-1200x700.png

instagram-new-2016-logo-4773FE3F99-seeklogo.com.png

Instagram

е изминал дълъг път от скромното си начало през 2011 г., където можехме да направим снимка в приложението, да поставим филтър и да я споделим с приятели.

С над 500 милиона месечни потребители има публика за почти всякакъв вид снимки.

Instagram е най-добрата комбинация между фотографска платформа и социална мрежа. Лесно е да се свързвате със съмишленици, като коментирате снимките им и участвате в дискусии.

 

Сега Instagram има някои доста сложни инструменти за редактиране. В допълнение към разнообразния набор от филтри, има инструменти като: корекция в перспектива, избледняване и изостряне. За повечето снимки, дори, нямате нужда от друго приложение.